Jenny S av Denise Rudberg

Åh, vilken dålig bok det här var! Jenny S är den första boken av Denise Rudberg som jag har läst, och jag vet inte om jag vill ge mig på fler. Framför allt var dialogen dålig och flöt inte på naturligt. Det blev bättre mot slutet i och för sig, men då var det försent.

Jag brukar inte kräva mycket av sådan här litteratur. Det går inte att jämföra med tex Jane Austen, och det ska inte göras heller. Det ska vara lättsamt och trivsamt och inte lämna så mycket spår efter sig. Men den här boken var bara seg, både språkligt och innehållsmässigt. Nej, det var ingen favorit.

Nästa bok funderar jag på om det ska bli Läckberg. Jag har fortfarande inte läst något av henne och eftersom jag glömde avbeställa hennes bok från bokklubben så har jag en liggandes här hemma. Olycksfågeln nästa, kanske?

Annons

4 tankar på “Jenny S av Denise Rudberg

 1. Nej, läs inte fler av Denise Rudberg! De håller samma låga klass de andra också, tro mig!

  Läckberg är bra mycket bättre. Visst är språket enkelt, men hon har iaf en story och lyckas fängsla mig.

  Jag tycker du ska läsa hennes böcker i ordning. Visserligen avslutas ju själva fallen, men den privata storyn är också en stor del av hennes böcker. Jag letade lite efter mina, men har nog tyvärr lånat ut dem. Den första, Isprinsessan, finns i skolan dock. Jag körde kedjeläsning med den i nian i höstas!

 2. Ok, då kanske jag ska läsa ngn annan av Läckberg först – tack för rådet! Jag har ju några andra böcker som ligger och väntar så jag är ju inte boklös! 🙂

  Och nej – Rudberg blir det inga fler av.

 3. Åh nej, jag har en bok av Denise Rudberg som ligger här o väntar, Väninnan tror jag den heter…

  Har inte heller läst någon av Läckberg än, vet inte vad jag väntar på! :))

  Hoppas det känns bättre i fingret i dag!

 4. Jovi – men smaken är ju som baken, som man säger. En bok som ngn avskyr kan bli ngn annans favorit. Så läs ändå, eller en bit av den iaf. 🙂

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s