Harry Potter och fången från Azkaban av JK Rowling

Ja, jag vet att jag ligger efter med Harry Potter-böckerna. Jag har precis läst ut den tredje boken Harry Potter och fången från Azkaban. Den har funnits i min ägo i flera år, utan att jag läst den. Anledningen till det är att jag nog blev lite mätt på Harry Potter efter de två första. Jag läste dem direkt efter varandra och sedan kort därefter skrev jag min d-uppsats i engelska om den första delen. Det blev väldigt mycket Harry Potter ett tag.

Men eftersom sista delen kommer nu i sommar ska jag tillbringa en del av sommarlovet med att läsa just resten av serien. När jag läste den senaste kände jag hur mycket jag hade saknat Harry Potter och hans vänner. Böckerna är extremt bra och spännande och det grämer mig lite att jag lät serien vila så länge. Det är nog många som kommer att sakna de här böckerna när sista delen har kommit.

Jag lånade hem fjärde boken idag (den var alltså en av de få böcker jag hittade), men jag ska läsa något annat emellan innan jag tar tag i den. Nu blir det Ingen dans på rosor av Hannah Green, efter tips från andra bloggare.

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s