Human trafficking

Igår såg vi en vidrig film vid namn Human Trafficking med bl.a. Donald Sutherland och Mira Sorvino i huvudrollerna. Vi har haft den hemma en tid, men jag har inte kunnat samla mod till att se den. Som ni förstår på namnet handlar den om human trafficking och den är inte lätt att se. Man mår så fysiskt och psykiskt illa av att se den, men den är så viktig att se.

Den är uppdelad i två delar och förmodligen har den visats som serie på TV tidigare. Som sagt, den är vidrig men jag rekommenderar ändå alla att se den. Vi kan inte blunda för att det här ändå finns och jag önskar att det fanns något man själv kunde göra för att förhindra det. Det är kanske svårt att göra något stort, men att hålla ögonen öppna är en viktig del.

”Det moderna slaveriet kommer att fortsätta så länge vi väljer att blunda för det.” Så avslutas filmen, och det är mening värd att tänka på.

1 tanke på “Human trafficking

  1. Jag såg den filmen i februari och den gjorde mig sjuk, förbannad frustrerad och väldigt hämndlysten. Det var inga rumsrena tankar jag tänkte om de människor som utnyttjar andra på detta vidriga sätt.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s