Hogwarts nya elever!

Den här veckan har Hogwarts fullt upp med alla nya elever som helt plöstligt dykt upp. I veckans Bokfemma fick ni ju chansen att hoppa in i era böcker för att uppleva dem irl. Och det var många som tog chansen att bli elev på just Hogwarts!

Än så länge är vi följande elever:

Maria
Calliope
Magix
Stumpan
Carola
Ika
Nnika
Kerstin
Bokmoster
Amaranthine
Mia
*Malin*

Vi kanske blir fler innan veckan är över och då kommer vi alla att få njuta av dessa vyer:

Ska jag gissa på att alla vill tillhöra samma elevhem som Harry Potter? Eller finns det några andra önskemål? Egentligen får man ju inte välja, men med tanke på att vi åkt dit genom både tid och rum borde de väl tillåta att vi får välja?

Om du vill ha ett litet mer anpassat namn för att mer smälta in i Harry Potters värld kan du klicka här och testa dig. Själv heter jag tydligen Auntie Enid Trelawney. Japp, så cool är jag.

Harry Potter MSN Names

(Bilder från Wikipedia)

Annons

12 tankar på “Hogwarts nya elever!

  1. Jag heter Miss Mandy Ballycastle 🙂 Apropå veckans bokfemma: Jag skulle inte ha något emot att hoppa in i The Great Gatsby. Tänk bara: the jazzy age, det glada 20-talet. Åhhh!

  2. Oj, är vi så många! 🙂 Jag skulle nog kunna tänka mig att bo i vilket som helst av de tre ”snälla” elevhemmen (alltså inte Slytherin). Fast å andra sidan hör ju de roligaste karaktärerna till Gryffindor. Jag lyckades inte få din länk till Harry Potter-namnen att fungera, så jag får väl gå under mitt vanliga namn så länge. 🙂

  3. Men vilka coola namn ni fick! Jag låter ju hur gammal o tråkig som helst med mitt namn… 🙂

    Maria – vad skumt att det inte funkar. Annars kan du googla på Harry Potter nickname så hittar du det.

  4. Har upptäckt din smarta idé Bokfemman tack vare Ika, och nu har jag också bokfemmat. Ännu en ny Hogwarts-elev blev det, Agatha Gorodok heter jag… (Keasp – är vi släkt där, kanske?)

  5. Nä, det här är orätvist! Ni får ju mkt coolare namn allihopa… Jag låter som om jag vore lastgammal ju. Fusk, fusk, fusk. ;-P

  6. Jag fick namnet Cliodna Ravenclaw, vilket måste ge mig otrolig status på Hogwarts. Jag kan ju gissa vilket elevhem jag skulle hamna i…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s