You make my day!

Det är alltid lika roligt när man får veta att man är uppskattad. Idag fick jag veta att jag blivit tilldelad You make my day-award av två personer. Dels från Klimakteriehäxan och dels av Jämtlandstösen. Tack till er båda!

Och nu är det då min tur att föra det vidare! Jag ska erkänna att jag tycker att det är supersvårt. Jag har vissa bloggar som är ett rent måste varje dag, men i övrigt surfar jag runt på en massa bloggar när jag hinner. Jag är inne på alla som lämnar kommentar till Bokfemman tex. Och alla som står i min länklista (som jag borde uppdatera…). För att inte missa någon tänker jag inte fylla mina 10 platser. Jag tänker lista de 6 bloggar som jag är mest regelbunden besökare till, som mitt hjärta kanske klappar lite extra för och som jag måste få min dagliga dos av. De övriga 4 platserna tillägnas er som deltar i Bokfemman eller som på andra sätt bidrar med roliga, intressanta, tänkvärda och läsvärda inlägg. Och ni är många!

Ja, jag vet att det är fegt att göra så men det står jag för. 🙂

Ni sex personer som kan räkna med i stort sett dagliga besök, även om jag inte hinner kommentera, är följande (utan inbördes ordning):

Vill du dela ut ”You Make My Day Award”? Så här lyder ”bruksanvisningen”:”Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!”

15 tankar på “You make my day!

 1. Vad roligt att du fick två utmärkelser på samma dag, det är du värd!

  Och tack så jättemycket för utmärkelsen, vad glad jag blir! 😀

 2. Jag tar åt mig trots att jag hittills bara gjort en (eller var det två??) Bokfemma. Men jag har några på lager jag ska göra. Bara jag samlat tankarna.

 3. Hitta hit via Skolfröken, och Jesus vilken knäckande takt du läser i. Grymt avundsjuk. Lägger en länk från oss bland bokbloggarna. Jättebra!

 4. Klimakteriehäxan – jag läser som en kratta tydligen! 😀

  Oj, vad många priser ni ger mig – tack, tack allihop! 🙂

  Och varsågod ni som tackat. Ni är väl värda det ska ni veta!

 5. TACK! Åh vad jag behövde en utmärkelse idag.
  Nu känns det mycket lättare att sätta sig och skriva om cyklonrostar och möbelmässor.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s