Bokfemmans sista veckor

Bokfemman börjar gå mot sitt slut nu. Det blir kanske 5-6 veckor till innan det är dags att säga farväl. Imorgon publiceras den 40:e Bokfemman. Från början trodde jag att det skulle hålla kanske 10 veckor eller så. Det blev rätt mycket mer än så. Jättekul verkligen! Vi får se om jag drar igång något annat i stället för Bokfemman efteråt. Det finns lite idéer, men vi får se.

Om ni har något tema ni vill ha med innan vi slutar är ni välkomna att maila. malin-7@hotmail.com är adressen.

Hoppas ni hänger med imorgon igen! Förra veckan var svår, men imorgon är det rätt så enkelt tycker jag nog, beroende på hur man väljer att tolka så klart.

Nu ska jag slå mig ner i soffan med maken och se en film. Helgen har varit lång men fantastiskt roligt (om man bortser från fredagens incident…). Lena och Orups show var helt underbar och den kan jag verkligen rekommendera om det nu finns biljetter kvar.

Hasta mañana!

3 tankar på “Bokfemmans sista veckor

 1. Synd att bokfemman närmar sig sitt slut. Det har varit oerhört roligt! Du har mer eller mindre blivit navet i hjulet för många bokbloggar, vilket är oerhört positivt !

 2. och jag klappar och hoppar jag med. Inte för att jag är med och femmar men jag läser!!

  Kanske skulle du köra i 12 veckor till så att det blir 52 för att sedan ändra kurs? Liten tanke bara. Eller har det gått ett år fast det ”bara ” blir 40+ femmor pga några små uppehåll? Så kan det ju också vara. Mohaha. Snyggt jobbat är det iaf. Jag har hittat massor av roliga böcker!
  🙂

  rkamis

 3. Amoroso – oj, tack. Jag tycker med att det har varit jättekul men jag känner att det nog är dags att sluta snart. Det går ju ite att fortsätta i all evighet. 🙂

  Johanna – ja, 52 veckor kanske vore bättre? Jag tror jag drog igång v. 14 förra året och det var därför jag tänkte köra tills dess eftersom det blir ett år då. Men kanske man skulle ta 52 veckor i stället? Det tål att tänkas på. 🙂

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s