Nu är det fritt fram

Japp, nu när juni är här får vi börja skicka paketen i Pocket och Prassel. Jag har fortfarnade inte hört ett enda ord från min hemliga bokvän så jag börjar tro att jag inte har någon… Jag har kontaktat den som jag ska skicka till och jag ska göra i ordning paketet så att det kommer iväg snart också.

Och inte har jag fått några böcker i det här pocketutbytet som man nappade på. Ok att jag inte trodde att jag skulle få 36 pockets, men att inte få en enda är väl ändå höjden av otur?! Jag hoppas verkligen att jag får något från pocket och prassel annars blir jag faktiskt lite ledsen. Det är kul att få paket ju! (ja, jag låter som en barnunge nu…)

Om min hemliga bokvän läser här får du gärna ge dig tillkänna – via mail eller kommentar här. Bara så att jag vet att du finns liksom!

Och om det är någon som blir lite sugen på att också vara med i det här Pocket och Prassel ska ni hålla ögonen öppna inför nästa omgång som antagligen drar igen i augusti. Håll utkik hos En bok om dagen.

4 tankar på “Nu är det fritt fram

  1. Det är jag som är din hemliga bokvän, jag håller som bäst på att spionera här så att jag kan bestämma mig för vad jag ska skicka. Så ett paket kommer snart!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s