TV-serier A-Ö

Ok, dags att gå vidare i utmaningen om TV-serier från A-Ö. Peppe var snabb och skrev både A och B i sitt inlägg så nu måste jag ju köra både B och C i det här.

För bokstaven B finns egentligen två olika alternativ. Om man ska se till en serie som visas just nu på tv (paus nu iofs) så finns det absolut ingen serie som slår Brothers and Sisters som visas på Kanal 5. Det är en helt fantastisk serie med otroligt bra skådisar. Jag sitter som klistrad varje tisdag kväll när det visas, även om det inte är förrän halv elva på kvällen. Och jag gråter floder nästan varje avsnitt. Det är så mänskligt och så starkt och så fängslande. Om ni inte har sett denna underbara serie så bara måste ni göra det!!! Köp hela första säsongen och njut av den i sommar. Du kommer inte att ångra dig!

 

 

Den andra serien är lite mer nostalgi: Beverly Hills 90210. Vem har inte sett denna serie under sin uppväxt? Skit samma att det inte är kvalitativt tittande, den har ju allt! Åh, vilket drama. Man satt som klistrad framför tv:n när den gick. Tyvärr hade ju inte min familj tv4 när serien började så jag fick gå till en kompis och se serien för man kunde ju absolut inte missa den. 🙂

Och så serie på C då. Jag måste bli lite nostalgisk även här: Cosby. Ett måste under min uppväxt. En riktig myspysfamilj som man aldrig kunde få nog av.

Ok, Peppe och ni andra – vilka är era tv-favoriter på bokstäverna B och C?

4 tankar på “TV-serier A-Ö

  1. Den bästa tv-serie på B som jag någonsin sett är helt klart ”Bröderna Fluff” som gick som barnprogram på tv4 för hur länge sedan som helst. Jag skrattade så att jag höll på att dö varenda gång, helt skruvat!
    TV-serie på C är klurigare tror jag… Kan inte minnas att jag sett någon mer än ”Cityakuten”. Den var helt ok, jag tar den!

  2. Pingback: På B svarar vi… « snowflakes in rain

  3. A – Angel (eftersom jag missade A-inlägget).
    B – Buffy the Vampire Slayer, Bones, Big Love.
    C – Carnivale (fast jag har bara sett de två första avsnitten. Den verkar lovande dock).

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s