Step Up 2

Min kompis J och jag är tvättäkta dansfilmsfanatiker. We looove dansfilmer! Därför kan det måhända vara så att den här recensionen redan från början är lite färgad. För ni förstår, dansfilmer och jag tenderar att gå samman till ett. Jag är helt fast. Musiken, movsen och storyn. Allt fastnar i mig och jag blir helt lyrisk. Nu kan man ju också önska att även jag kunde dansa så, men riktigt så är det inte.

Step Up 2 har allt en dansfilm ska ha. De båda finaldanserna är bland det absolut grymmaste jag sett i en dansfilm. Jag får rysningar över hela kroppen. Har ni sett So You Think You Can Dance har ni också sett gästdomaren Adam Shankman som ligger bakom den här filmen. Han ligger också bakom Hairspray (som jag i och för sig inte gillade). Han avslöjade i SYTYCD att han ska spela in Step Up 3 så småningom och vinnaren i årets säsong, dvs Joshua, ska få en roll i den filmen. Ett must see i framtiden!

Vill ni läsa vad filmen handlar om och se trailer klicka här. Gillar ni dansfilmer så bara måste ni se Step Up 2! Förra året såg jag ettan Step Up som jag gillade precis lika mycket.

Imorgon fm ska jag till gymmet och köra funk. Gissa om jag är extra sugen på att dansa efter att ha sett den här filmen!? Och i morgon kväll ska vi ut med gymmet och då kan ni hitta *Malin* på dansgolvet heeeela kvällen lång!

 

2 tankar på “Step Up 2

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s