Ät rätt, må bättre av Anna Skipper och Bert Karlsson

Vem skulle kalla Bert Karlsson för hälsoguru? Inte många, förmodligen. Men efter att ha läst den här boken kan jag konstatera att han är mer hälsokunnig än de flesta jag känner. Jag diggar särskilt hans svarta lista i slutet av boken.

Det finns inte så mycket att skriva om den här boken egentligen. Jag köpte den på Citygross för 10kr, vilket ju var ett sant fynd. Den största delen av boken upptas av Berts egna tankar kring hälsa och hans medverkan i Anna Skippers Du är vad du äter. En hel del text ägnas åt prostatacancer, vilket jag ärligt måste säga att jag bara bläddrade förbi. Anna Skipper får bara något enstaka kapitel att ge tips och råd i, vilket är synd. Jag hade väldigt gärna läst mer av hennes tankar och råd. Hon har många sunda tankar som jag hade velat ta del av mycket mer. Boken hade varit oerhört mycket bättre och mer läsvärd om hon hade fått större utrymme.

Ja, jag vet inte mer vad jag ska säga. Det finns en del recept i slutet och jag gjorde Berts dinkelsemlor när det var säsong för det. Helt klart godkända. Det här är däremot ingen bok jag skulle ha betalat en massa pengar för. Det finns bättre böcker inom ämnet. Trots det får boken godkänt av mig, eftersom den faktiskt innehåller en hel del bra info. Godkänt, men inte mer.

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s