Tack…

… för alla fina kommentarer och grattishälsningar! 😀

Större delen av sommaren har jag tillbringat på soffan eftersom jag har varit så extremt illamående och minsta ansträngning har gjort mig helt utknockad. De senaste dagarna har dimmat i huvudet och hulkningarna lättat och jag har faktiskt kunnat röra på mig lite, och åka iväg med T på lite saker utan att tillbringa resten av dagen i liggställning. Det är en befrielse kan jag säga.

Det är ju också anledningen till min bloggtystnad i sommar. Det går liksom inte att skriva när hjärnan är som en tjock dimma och man knappt kan tänka. Det har blivit mycket film och tv-serier i sommar kan jag säga! 😉 Det är lagom aktiviteter. Det har faktiskt blivit några böcker också, en del om graviditet och en del ”vanliga”, lättlästa sådana så klart. Jag ska ge er några recensioner här framöver och egentligen borde jag rekommendera lite filmer också eftersom jag har plöjt sådana mängder av den varan.

Och även om jag låter lite gnällig över graviditeten nu måste jag säga att jag står lätt ut med illamående och dimma! Det är värt allt för känslan att veta att vår lill* bebis växer och frodas i mig. Jag har helt kapitulerat över det faktum att min kropp nu först och främst tillhör bebisen och dess behov. Och i tisdags när jag vaknade och märkte att jag bara över natten hade fått en odöljbar baby bump, ja den glädjen går inte att beskriva. Det blir mer verkligt när det syns.

I går fick jag äntligen chansen att berätta för min pappa och bror också. Jag har försökt få hit dem tillsammans i flera veckor och det har inte varit det lättaste. Jag kunde ju liksom inte säga anledningen och de trodde att det rörde sig om en helt vanlig fika. Det var stört omöjligt att hitta en tid då alla kunde och till slut hade jag lust att berätta nyheten över telefon i stället. Men jag höll mig som tur var. Och min brors glädje över att bli kallad morbror framöver var så härlig att se. Det rörde mitt redan så lättrörda hjärta.

Så, nu ska T, Mini och jag tillbringa resten av dagen här hemma med att måla vidare och att kolla på lite film. Om ni har tips på böcker ni tycker att jag borde läsa (om graviditet och/eller barn) så tas det tacksamt emot!

Ha det bra!

2 tankar på “Tack…

 1. Grattis! Vad kul att läsa! 🙂

  Boktips:
  Att föda av Gudrun Abscal.
  Kejsarsnittsboken av ??.

  Och sen när barnet är fött och för framtiden: ALLA böcker av Lars H Gustafsson! 🙂

  Lycka till med allt! 🙂

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s