Efterlängtade nyheter!

Blir man glad eller blir man glad när man hör att Johanna Thydell äääääntligen har kommit ut med en ny bok?! Yes! som jag har längtat. Ursäkta att man vill bli lite älskad heter den. Den hamnar definitivt på måste-läsa-listan. Problemet är att jag upptäckte denna nyhet lite sent (den finns ju redan ute i handeln) så när jag tänkte klicka den på stadens biblioteks hemsida visade sig att jag hamnade på fjärde plats i turordningen. Fjärde plats! Det kommer ju att dröja alldeles för länge innan jag får den i mina händer. Och mitt köpanyaböckerförbud gäller ju fortfarande. För jag vet att den dagen jag bryter det kommer allt att släppa och Adlibris kommer att ta emot en jätteorder. Livsfarligt…

Men jag har gjort en deal med mig själv. Om jag fortfarande inte fått boken från bibblan lagom till Bokmässan så får jag faktiskt köpa den där. För när man åker på bokmässa kan man ju inte ha köpanyaböckerförbud. Då får man faktiskt shoppa! Eller?

Förra året höll sig i och för sig T stenhårt till regeln ”det-man-köper-får-man-bära-själv” och jag tror att inte ens en gravid sambo kan få honom att ändra det… Hmm… Jag måste shoppa med eftertanke med andra ord.

1 tanke på “Efterlängtade nyheter!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s