Bokmässa 2010

 • Härligast: Alla böcker.
 • Kändisar: Ernst Kirchsteiger, Lena Sundström, Ola Lindholm, Alexander McCall Smith, Martina Haag, Ernst Billgren, Frank Andersson, Glenn Hysén, Anna Jansson m.fl.
 • Buffligast: Mannen som nästan lyckades knuffa mig rakt ner i en barnvagn. Som tur var höll T mig i ett järngrepp. Jag sa till T att: tänk att lyckas knuffa ner en gravid kvinna rakt ner i en barnvagn – då har man verkligen lyckats.
 • Mysigast: Fikan på drickabackar med apelsinjuice och ”gosebulle”.
 • Sämst: Adlibris, vars monter bestod av två datorer.
 • Missen: Jag skrev inte ner platsen för bloggcafét i tron att det var ju lätt att komma ihåg. Väl där stod det still i gravidhjärnan. Och jag orkade inte gå omkring och leta.
 • Konstigast: Bokus, vars monter skulle finnas på område U. Var ligger U? Vi fattade ingenting.
 • Bäst: Alla bokinköp! Jag hittade allt jag var ute efter och lite till.
 • Smartast: Att jag hade valt att ha på mig mina Nike-skor. Sköna skor är a och o.
 • Snurrigast: Att hitta parkering. Först masade vi oss fram i bilkön vid Korsvägen (BIG mistake!) och sedan missade vi infarten till den tänkta parkeringen och kastades rakt ut på motorvägen igen. Suck… Vi fick åka en bit där innan första avfart och sedan försöka ta oss tillbaka.
 • Tanke till nästa år: Köp biljett på nätet innan!!! Jag har aldrig varit där under helgen förut och fick en smärre chock av den gigantiska kön in. Som tur var testade T att ta sig till en annan, mindre ingång där han kunde köpa biljett och sedan kunde vi gå före hela kön. Nästa år ska vi definitivt köpa biljetten i förväg.

Och så blev det ju en hel del bokinköp! T tyckte att årets utbud var sämre och jag tyckte att det var bättre. Men det har ju helt med tycke och smak att göra. Han köpte i alla fall 3 böcker och min skörd blev det här:

Och så fick Mini en liten bok som hette Bondgårdens djur där djuren var ulliga och lena att ta på. Hur gullig som helst!

Sammanfattningsvis hade vi en jättemysig dag på Bokmässan. För första året någonsin köpte jag inte en enda tidning. Normalt sett brukar jag köpa på mig en jättebunt, men av någon anledning tycker jag inte att det är lika roligt med tidningar sedan jag blev gravid. Jag har ingen aning om varför. Glad för det blev i alla fall T, som faktiskt bar alla böckerna precis hela tiden. Han är snäll, min man! Och för att vara snäll tillbaka höll jag mig vaken i bilen hela vägen hem, vilket var en stor bedrift kan jag säga. Men sedan somnade jag också på soffan redan 20.30 efter att ha ätit supergod kinamat. Härlig dag med härligt avslut.

4 tankar på “Bokmässa 2010

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s