Stolt

Jag kan inte låta bli att vara lite stolt över min duktiga sambo. I kväll ska han återigen ha vad vi kallar ”Hälsoklass” på vår klinik. Förutom kiropraktorutbildningen har han gått ytterligare en utbildning som enkelt sagt handlade om att äta, träna och tänka rätt. Tillsammans med kiropraktik bildar dessa fyra delar viktiga delar för att vi ska nå optimal hälsa.

I kväll handlar det om att äta rätt, att prata om hur vi har ätit under evolutionen och hur vi äter nu. Det brukar vara en riktig aha-upplevelse. Det var det i alla fall för mig första gången jag var på hälsoklasserna. Folk som kommer brukar ha en massa bra frågor och funderingar. Sedan gör man ju som vill med informationen. En del kanske gör någon liten eller t.o.m. större förändring, andra tar till sig informationen men fortsätter att leva som förut. Och det där måste man ju få bestämma själv. Det skulle bara bli konstigt annars. Och T levererar inga som helst pekpinnar, bara saklig information och tankar man kan ta med sig och till sig om man vill.

Fast min favorit är nog ändå den hälsoklass som handlar om att tänka rätt. För det är alltför många som går runt med alla dessa negativa tankar och som har svårt att se det positiva i saker och ting. Och det är en av de saker jag själv jobbar mest med när det gäller mig själv. För det är så lätt att svära och gnälla över de hemska vintrar vi har haft. Och tro mig, jag har svurit som en borstbindare här hemma. Men hur kul blir det för mig själv (och min omgivning) om jag börjar varje dag med att gnälla om hur kallt och mörkt det är? Inte så värst. Min morgontrötthet sätter käppar i hjulet för mig där och gör det svårt att vakna med ett leende… Vi avslutar i alla fall varje dag med att säga vad vi är tacksamma för – små som stora saker. Då avslutar man i alla fall dagen på ett positivt sätt.

Visst får man vara lite stolt över sin sambo? Han hjälper ju så många människor i sitt yrke och det är alltid så himla roligt när de berättar hur mycket bättre de mår. När man hör sådant kan man ju inte låta bli att bli lite stolt… Du är bra du T!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s