Kom i form efter förlossningen av Sally Lewis

Den här boken handlar inte bara om att träna efter förlossningen, utan också hur man kommer tillbaka till sig själv och sitt förhållande. Hur man tar hand om hela sig själv, från träning till själslig och kroppslig vård i form av diverse huskurer för hemmaspa.

Den här boken är både bra och dålig. Dålig för att den ibland känns lite ”mesig” och själva träningsövningarna bara är sådär. Det är inget som jag peppas av tyvärr. Det som är bra med den här boken kommer först i slutet. Där läggs ett 10-veckorsprogram upp och det innehåller förutom träningspass även förslag på annat som ska få en att må bra. Det kan vara att man ska lägga en ansiktsmask eller ta tid för avslappning eller att man bokar in egentid med sin man och bara fokuserar på förhållandet. Det är många rätt så mysiga små saker som tar så lite tid och energi att göra, men ger så mycket tillbaka. Det gillar jag. Det är bra också att hon påpekar att det svåra är att komma igång, men när man sedan väl är igång kan man stoltsera med att ”nu har jag ju redan kört det här i sex veckor”. Små, små steg blir snart något stort. Det händer inte massor på en gång, men fortsätter man så här i lugn takt kommer man snart att vara i form.

Den här boken finns numera inte att köpa, men jag lånade mitt ex på bibblan. Det är som sagt inte den bästa boken i ämnet, men den sista delen kan i alla fall ge lite inspiration så att man kommer igång. För träningens skull tycker jag däremot att det finns andra, bättre böcker att inspireras av.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s