Ännu en lista

Humör just nu? Trött men glad över solen ute.
Kläder just nu? Svarta gravidleggings, turkost långt linne och en svart kortärmad mammatopp över. Men nu är magen så stor att inte ens gravidkläderna passar längre. Mammatoppen liksom rullar upp sig hela tiden.
Musik just nu? Åh nä, här är så tyst och skönt.
Sommarplaner? Tja, det mesta innefattar att vara hemma med bebisen samt att fixa med gården. I dag pratade vi också om en tur till fjällen igen för att vandra. Och så blir det som alltid Göteborg med Liseberg.
Hur många kuddar sover du med? Den här frågan verkar vara med på varenda lista. Igen då – vanligtvis en endaste liten tunn kudde, men just nu två kuddar samt ett ihopvikt täcke så att det blir som 3-4 kuddar. Annars blir jag illamående.
Spelar du nåt instrument? Nej, men jag har alltid önskat att jag kunde.
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska utan tvekan.
Snarkar du? Just nu – alldeles förfärligt mycket p.g.a. graviditeten… Stackars, stackars T…
Stjärntecken? Tvilling.
Skostorlek? Konstigt nog växlar det mellan tre olika storlekar: 36, 37 och 38, beroende på typ av skor. Tunna sommarskor som sandaler kräver mindre storlek och tjockare vinterskor och stövlar kräver större.
Längd? 162 cm
Äckligaste insekten/djuret? Spindlar får mig snabbt upp på fötter. 🙂 Gråsuggor är rätt äckliga också, och tvestjärtar – usch!
Vad vill du jobba som? Nu har vi ju alldeles nyss startat företag så jag vill så klart jobba vidare med det, men kanske att jag inom det skulle få möjlighet att jobba med kost och träning – att inspirera till en sundare livsstil. Det hade varit superkul!
Vad längtar du mest efter just nu? BEBISEN!!! 😀 Men också – vår, värme, sol.
Brukar du svära mycket? Jag har blivit bättre på att inte göra det.
Land du vill besöka? Oj, många! I år vill jag till Spanien och USA. Gärna även tillbaka till Australien snart igen, kanske nästa år? Om jag ska välja något land där jag aldrig varit så säger jag nog Thailand. Det hade varit skönt med en vinterresa nästa vinter.
Vad har du gjort idag? Vi tog en tur till Lager 157 där jag gick och suktade efter alla snygga icke-gravidkläder som jag ska ha sen.
Vad ska du göra i morgon? Städa, städa, städa.
Vilket är ditt närmsta köpcentrum? Vi har två minisar inne i stan, annars är väl A6 närmaste stora.
Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nope, vet inte ens var han bor numera.
Är du polare med grannarna? Jag tycker jättemycket om våra grannar, som också var dem vi köpte gården av. De är alltid så hjälpsamma och vänliga. Övriga grannar i närheten är också lika trevliga.
Vad är det första du gör när du vaknar? Stapplar in i walk in closet och tar på mig något i klädväg, sedan stapplar jag nerför trappan mot frukosten som älskade T alltid har dukat upp. Jag är extremt morgontrött…
Är det nåt du absolut inte äter? Rött kött i alla former.
Brukar du sola? Ja, och jag längtar till jag kan göra det igen! Fast jag är aldrig så där snyggt brun, har inte pigment för det.
Tränar du? Jag har inte kunnat träna alls under graviditeten och jag lääääängtar som en tok efter att få köra riktigt hårda, svettiga pass! Min kropp verkligen skriker efter träning nu. Jag har redan planerat upp hur passen ska se ut också. 🙂 Det blir hemmaträning för hela slanten för min del numera, jag är lite mätt på gym efter alla år som instruktör.

Listan skickas vidare till er som känner er lite listsugna!

3 tankar på “Ännu en lista

  1. Hej Malin! Jag har ”lånat” listan. 🙂
    Och världen är liten… Hela jullovet har jag klurat på om inte du kan kopplas ihop med kuratorn på min skola, och igår träffade jag söta Inga som bekräftade. 🙂 Det var det där med kiropraktisk klinik och bebisens bf som fick hjulen att gå igång.
    Ta hand om dig, och er!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s