Jag har tagit bort er

Ja, fast bara från den här sidan! 🙂

I början förstod jag mig inte alls på vitsen med t.ex. Bloglovin och liknande tjänster, men på senaste tiden är det det enda jag använder när jag läser bloggar. Inte en enda gång på jag vet inte hur många månader har jag klickat på någon av blogglänkarna i min favoritlista. I stället läser jag dem i Bloglovin. Där kommer det ju upp så smidigt så fort någon uppdaterar och man slipper hålla på och klicka runt och kolla OM något har hänt sedan sist.

Så jag tog helt enkelt bort er från min sida här. Fast lite kluven till det är jag ändå… För om alla använder sig av tjänster som t.ex. Bloglovin är det ju kanske svårt för andra att hitta nya favoriter? För det är ju ingen mer än jag som ser vilka jag har på min blogglista där. Hmm… Svårt det där.

Ja, nu gör jag så här så länge i alla fall. Det blir lite luftigare här på sidan så. De enda blogglänkar som får ligga kvar är boklänkarna (som ju faktiskt har fått en helt egen sida), men även där har jag några favoriter som även återfinns på Bloglovin. Det är för himlans bra, det däringa Bloglovin.

7 tankar på “Jag har tagit bort er

 1. Ja och jag läser via google reader. Utan det hade jag nog aldrig kommit över fem bloggar-gränsen. Jag brukar länka titt som tätt till de bloggar jag läser och hoppas att det leder mina få läsare vidare på lästips.

  • Precis det har jag också märkt. Det är lättare att hålla koll på fler bloggar på det sättet. Men det där om att länka regelbundet var ju en bra idé! Det ska jag ta till mig. För man vill ju alltid ha tips på bra bloggar, även om man redan följer en hel del…

 2. Jag använder också Google Reader sedan våren 2007 och är helt beroende av rss-flöden för att följa bloggar och liknande. Förstår inte hur det lyckades tidigare… Numera drar jag mig t.o.m lite för att kommentera på bloggar där man inte kan följa kommentarerna via rss, det är så omständligt att hålla reda på om man fått svar.

  • Samma här. Jag skulle inte vilja vara utan det nu när jag har lärt mig hur det fungerar. Fast jag har fortfarande inte kommit in i det där med kommenteringsfunktionen via rss, men det borde jag göra. Det är ju helt omöjligt att komma ihåg var man kommenterat annars, eller att följa en diskussion.

 3. Jag har precis kommit igång med att följa mina favoritbloggar via Bloglovin, funkar kanon!

  Men jag har fortfarande kvar några speciella favoriter på min blogg. Tycker själv att det är kul (och bra!) att på så sätt kunna klicka sig vidare bland bloggar och hitta nya favoriter 🙂

  • Visst är det bra?!

   Jag vet, jag håller med dig där. Men jag tyckte det blev orättvist med de bloggar jag hade liggandes i marginalen eftersom jag hade ”valt ut” några, och då fick jag inte ens med en bråkdel av mina favvisar. Jag tror jag ska försöka länka mer till dem i inlägg i fortsättningen i stället. För man vill ju alltid hitta nya favoriter! För man behöver ju verkligen ha _fler_ bloggar att följa… 😀

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s