Sommarläsning och hästoro

Det är tur att jag har bunkrat upp med en hel massa sommarlitteratur här hemma. Böcker som andas sommar, sol, salta hav och solbränna. Ja, det är tur att man kan läsa om det, för det känns som ett tag sedan den var här i verkliga livet. För min egen del spelar ju inte vädret så stor roll eftersom jag är mammaledig. Men stackars T hade väl kunnat få några fina sommardagar på sin semester?

Och när jag inte läser tar jag hand om och oroar mig för min sjuka häst. Linus blev dålig igen och var på vippen att få färdas till de evigt gröna ängarna. Puh. Många tårar och sömnlösa nätter de senaste dagarna… Men i dag fick vi ett glädjande besked och faran verkar vara över. För alltid eller bara tillfälligt – ingen vet. Men just nu kan jag andas och hoppas igen.

Jag återkommer i morgon med en recension eller två!

4 tankar på “Sommarläsning och hästoro

 1. Men usch, skont att Linus mar battre igen.
  Hoppas solen kommer tillbaka nu sa ni far njuta lite till av semester tillsammans.
  kram

  • Ja, nu önskar vi oss verkligen sol! I natt var här världens åskoväder och de har lovat mer regn kommande dagar. Suck. Solen – hallå, kom hit!

   Klart man vill ha liiiite sol på semestern iaf. 🙂
   Kram, kram

  • Ja, fy vad jobbigt allt blev. Jag fick två dagar att fundera över om jag skulle ta bort honom eller inte, om det visade sig vara det värre alternativet av de två han kunde ha drabbats av. Två jobbiga dagar med många tårar och magont. När veterinären sedan kom igen och det visade sig att det inte var så illa som vi fruktat, var det en lättnadens suck från min sida. 🙂

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s