Kvällens filmtips

I kväll går Marley och jag på SVT1 kl. 22.00. Filmatiseringen av boken Marley och jag; livet och kärleken med världens värsta hund av John Grogan, en bok som jag älskade på grund av dess charm och humor.

Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag tyckte om filmen så det blir att se om den i kväll. Jennifer Aniston och Owen Wilson har huvudrollerna.

4 tankar på “Kvällens filmtips

 1. Åh jag gillar verkligen filmen som jag minns har en härligt mysig känsla över sig, men har dessvärre inte läst boken – var genast tvungen att reservera den på biblioteket! 🙂

  • Då har du härlig läsning framför dig! Jag både skrattade och grät under läsningen. 🙂

   Kommer inte alls ihåg filmen, eller jo lite, fast bara någon liten kort bit här och där. Det ska bli bra att återse den i kväll.

 2. Igår kände jag för film och plockade med mig två ur en slumplåda på ICA. Bland annat den här. Det hade jag ju inte behövt 😉
  Den berörde mig inte så mycket, men jag skulle kanske ge boken en chans?

  • Det var ju faktiskt lite komiskt att du lyckades pricka in den precis då. 🙂

   Nä, filmen är mer lite sådär kul för stunden men inte längre än så. Boken är SÅ mycket bättre, roligare, sorgligare. Där får man verkligen veta varför Marley anses vara världens värsta hund, det missar man i filmen tycker jag. Man måste kanske ha ett visst djurintresse för att gilla boken, jag som är uppväxt med hundar hemma hade hög igenkänningsfaktor under läsningen.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s