Så gör man väl inte?

I dag när jag skulle hämta in posten såg jag att Mini hade fått ett paket från Goboken. Det syntes lång väg då brevbäraren bara hade tryckt ner hela paketet i brevlådan. Storleken på paketet gjorde att locket inte gick att stänga utan var helt vidöppet. Paketet satt på tvären i brevlådan, nästintill fastkilat.

OM jag inte hade varit hemma och det dessutom hade regnat hade ju paketet blivit helt förstört. Då hade brevlådan stått där helt vidöppen halva dagen och all övrig post hade också blivit blöt.

Tur att jag som sagt var hemma och tog in posten bara en kort stund efter att den kommit, samt att det bara duggade lite lätt i dag…

Men så gör man väl inte? Innan har brevbäraren kommit och knackat på hos oss och lämnat paketet i handen. Goboken har konstiga format på sina paket tycker jag. Jag får ju massvis med böcker i brevlådan, men det är bara deras paket som inte får plats. Nu funderar jag på om jag ska avsluta abonnemanget där. Det är ju inte så kul om man skulle få förstörda paket och därmed förstörda böcker.

Mini blev i alla fall glad för sina fina böcker i dag. Hon hade säkert inte brytt sig om de var lite naggade i kanten. Det är mest hennes mamma som vill ha dem hela och fina i alla fall när de anländer.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s