Personliga kort att göra själv av Petra Boase

I helgen som var skulle jag köpa ett kort till en konfirmand. Som vanligt var alla kort onödigt dyra, men också rätt så fula och tråkiga. Då tänkte jag återigen att det blir mycket finare och mer personligt att göra kortet själv. Jag läste ett tips på en blogg att bloggerskan brukade göra egna kort och ha ett litet förråd att alltid ha hemma och plocka från. Det är ju en jättebra idé! Jag skulle jättegärna vilja göra egna kort att kunna skicka när någon fått barn, gift sig, fyller år eller till jul. Dessutom tycker jag själv att det är mycket roligare att få personliga handgjorda kort.

Därför lockade den här boken. Den är väldigt grundläggande och går igenom både i text och bild olika tekniker och material som kan användas. Det finns också flera mallar att använda, eller att bara inspireras av. Jag tror att boken passar en nybörjare bättre, för jag antar att om man har gjort egna kort ett tag kan man det mesta. Å andra sidan behöver väl alla alltid lite inspiration.

Nu har jag en bok som visar hur jag kan göra. Nu behöver jag ”bara” införskaffa en massa material för att kunna tillverka egna kort. Jag får nog börja med enklast möjliga till att börja med.

Läs mer om boken här.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s