Mot bibblan!

I dag blir det ett besök på bibblan för att hämta upp en hel hög med böcker som jag har reserverat. Och lämna tillbaka en del. Det kommer antagligen bli så som det alltid blir när jag åker till bibblan – jag kommer hem med fler böcker än jag lämnade. Det blir alltid så. konstigt, eller hur?

I dag tänkte jag faktiskt också passa på att vandra omkring bland hyllorna för att hitta lite andra godsaker. Jag är väldigt sugen på att ge mig in bland ungdomsböckerna och botanisera. Det brukar vara väldigt lätt att gå ut därifrån med en stor trave böcker. Väldigt lätt.

Nu måste jag bara vänta på att klockan går lite snabbare så att bibblan öppnar. Så är det när Mini bestämmer sig för att vakna i ottan. Då blir vår dag vääääldigt lång.

2 tankar på “Mot bibblan!

  1. Har precis kommit hem från skolbiblioteket för att hämta lillan och sedan ner till det lite större biblioteket. Viktigt att barnen får biblioteksvana redan när de är små 🙂

    Ska bli kul att se vad du fick med dig hem.

    • Precis. Min lilla känner nog sig rätt hemma på bibblan – så ofta som hon har varit där. 🙂 Jag vill ju gärna att hon ser det som naturligt att gå till bibblan.

      Det blev en stooor skörd i dag!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s