Nytt från bibblan

Hundar, hus och hjärtats längtan av Lucy Dillon – Det är tredje gången jag lånar hem den här boken nu. Varje gång har den lämnats tillbaka oläst, så kanske tredje gången gillt? Jag gillade ju hennes förra bok Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, så jag förstår inte varför den här inte blir läst. Kanske på grund av det vintriga omslaget?

Tigern i Galina av Téa Obreht – Jag tror att jag såg den här boken i någon av mina bokklubbstidningar, om jag inte minns helt fel. I vilket fall som helst blev jag väldigt nyfiken på den.

Sonjas sista vilja av Åsa Hellberg – Den här har fått riktigt fina omdömen lite överallt och ord som ”bladvändare” lockar mig.

Trollkarlens första regel av Terry Goodkind – Den här lånade jag till T eftersom han gillade första delen som jag lånade för ett tag sedan.

Levande begravd av Peter James – Efter tips från en bokblogg (tyvärr minns jag inte vilken) hamnade den här på min att-läsa-lista. Kanske egentligen inte min typ av bok, men det var ändå något som lockade.

Drömbokhandeln av Laurence Cossé – Bara titeln får mig att vilja läsa boken. Jag är hopplöst svag för titlar.

Och så lånade jag en bok till, men den boken får ett alldeles eget inlägg…

5 tankar på “Nytt från bibblan

  1. Nu blir man ju nyfiken vad det är för bok som ska få ett alldeles eget inlägg 🙂 Du vet hyr du ska göra för att få folk att komma tillbaks. Eller kanske är det bara jag som är så himla nyfiken.

  2. Läste precis Lucy Dillon-boken, läs den, läs den. Den förtjänar inte att föras tillbaka till biblioteket igen oläst:) Drömbokhandeln lockar också mig riktigt mycket.

  3. Hahaha… Det var inte meningen att göra en så dramatisk cliffhanger. 😀

    Men det är ju Jellicoe Road som jag menade. Så klart! The one and only.

    Ja, Lucy Dillon-boken förtjänar verkligen att bli läst. Varje gång jag läser vad den handlar om blir jag smått lyrisk, och ändå blir stackaren tillbakalämnad oläst. Jag får lägga prio på den den här gången! 🙂

    Många härliga böcker – mycket härlig läsning!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s