Vilka appar behöver en boknörd?

Sist av alla – men nu har även jag en iphone. Än så länge fattar jag ingenting av den och kommer inte in på något nätverk, vilket gör den till bara en helt vanlig telefon. Sådär skoj just nu. Men för eller senare får jag väl igång det.

Men vilka appar ska man ha? För att läsa böcker eller annat trevligt? Ge mig gärna era tips om ni har. Jag känner mig något lost i ajfån-världen just nu.

7 tankar på “Vilka appar behöver en boknörd?

  1. Du ska absolut ha Instagram, det är hur roligt och inspirerande som helst. Fejsbookar du, så vill du ha facebook i mobilen. Och så vill du ha Wordfeud, fast somliga säger att det är ”ute” men det är det inte alls… Och för lite skojs skull vill du köra ”100 floors” och ”Doors” som är såna där spel som går ut på att man ska klura sig ut ur ett låst rum, typ. Sen har jag lagt in WomanLog också, vilket är bra för mig som har minne som ett såll och inte alltid vet vilken dag eller månad det är… 😉

  2. Goodreads och Boktipset använder jag. Ungefär samma stuck på de bara det att på Boktipset kan du hitta mer svenska titlar och svenska översättningar 🙂

  3. Bluefirereader så att du kan låna eböcker från biblioteket. Goodreads, som är boktipset, men på engelska och ganska mycket trevligare. Vill du ha noveller till hands är Dötid en bra app med noveller från Mix Förlag. Till Mini ska du självklart ladda ner Vem-appen där du får Vem bestämmer gratis och sedan kostar varje bok därefter 15 kr. Lillebror älskar att ”läsa” själv och lyssna samtidigt.

  4. För dig som verkar gilla att promenera skulle jag rekommendera RunKeeper. Det har ju inte så mycket med böcker att göra men det är den app som jag använder och gillar mest.

  5. Vi har ”Vem”-appen som båda barnen älskar. Bok-appar som jag har är ”Dötid” (där du kan kanppa in hur lång väntetid du har och få en novell att läsa som är precis lagom lång), ”Bookcrawler” och ”Dito” (Bokus e-boksapp).

    Sedan finns det ju massor av roliga foto-appar. Instagram är väl hetast just nu. Jag använder ”Snapseed” för att redigera” och ”PicFrame” för att göra kollage.

    Har inte vågat ladda ner Wordfeud och Rumble. Folk verkar bli hetl beroende och jag har redan ett osunt förhållande till min iPhone 😉

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s