Finn din energikod av Sanna Ehdin

Det här är den tredje boken som jag läser av Sanna Ehdin och man kan säga att hon har blivit min nya husguru. Tidigare har jag läst Sannas matbok – för den självläkande människan samt Din inre framgång. Båda så otroligt inspirerande och tankeväckande.

Den här boken är verkligen fullspäckad med fakta, och jag fick läsa i den lite då och då för att kunna bearbeta det jag läst emellan. Precis som i hennes tidigare böcker hittade jag så mycket intressant som fick mig att fundera och diskutera högt med T om vad jag precis läst. I den här boken ligger fokus på energi – att allt består av energi, inklusive vi människor. Vi kan själva höja vår energinivå med enkla medel – mat, tankar, övningar, andning och så vidare.

Boken innehåller mycket forskning och olika studier. Den presenteras på ett väldigt lättläst och enkelt sätt, och även om det blir väldigt mycket blir det aldrig tråkigt att läsa. Tvärtom. Jag gillar tanken om helhetshälsa, att se till hela människan och att allt vi behöver egentligen redan finns där. Vi måste bara se till att ge oss själva rätt förutsättningar. Det är lätt att ibland hamna i negativa banor, att känna sig trött och sliten och allmänt hängig. Själv behöver jag få positiv feedback och peppning för att komma tillbaka till de rätta vanorna och fortsätta hålla fokus där. Det här är en sådan bok som ger mig det. Jag har sagt det även om hennes tidigare böcker, och jag ska läsa även hennes andra böcker för att tanka ännu mer energi och inspiration.

Här kan man verkligen tala om feel good-böcker!

Läs mer om boken här.

2 tankar på “Finn din energikod av Sanna Ehdin

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s