Att släpa hem fler böcker

Ooops. Det blev visst lite många böcker på bibblan i dag. Och det var inte riktigt meningen. Men när jag stod där och letade bland ljudböckerna kom bibliotekarien och satte två ljudböcker i näven på mig, vilka egentligen inte alls stod på min lista. De fick i alla fall följa med hem eftersom de var de enda ljudböckerna jag hittade (av de som jag egentligen skulle ha…) och det var ju just ljudböcker som var grejen med besöket i dag.

Och eftersom del 9 i T:s serie (Terry Goodkind) fortfarande inte hade dykt upp lånade jag i stället Johan Theorins Skumtimmen till honom. Det blev två Kallifatides till mig eftersom jag inte kunde välja, Fahrmans avslutande del i trilogin om Elsa Gustavsson, en ny Ernestam eftersom jag inte ens orkade igenom första sidan av Caipirinha med döden och hon ju står på min Boktolva, Åsa Larssons första eftersom ni sa att jag måste läsa serien i ordning (och jag så klart lyder!) och sist men inte minst – tre reservationer som jag är nyfiken på. Frida Skybäcks Charlotte Hassel som jag läst mycket gott om, Drunkna inte i dina känslor, vars innehåll har uppmärksammats lite överallt på sistone, samt Carl-Johan Vallgrens Havsmannen som är så hyllad att jag måste kolla in den.

Det är mycket, mycket troligt att en hel del av dessa förblir olästa, men nu är de i alla fall här hemma ett tag så att jag kan spana in vilken eller vilka som jag bara måste läsa. Tipsa gärna om det är någon som ni har läst och tyckt om.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s