Dagens bokplaner

I dag blir det en tur till bibblan, igen. Det finns böcker att hämta där och så ska jag spana lite bland hyllorna efter Griffiths Janusstenen, Larssons Solstorm samt något av Kallifatides efter tips från er. Funderar på att låna någon av dem som ljudbok nu när jag har börjat jobba och spenderar en del tid med att pendla med bilen. Jag blir så otroligt trött av att lyssna på radion hela tiden så en ljudbok kanske skulle vara ett bra val? Det är ju ändå en och en halv timmes bilresa, fyra gånger i veckan. Det blir ju en hel del tid till att lyssna då.

Å andra sidan har jag så svårt att hålla fokus när jag lyssnar. Jag tycker att de läser så långsamt och då börjar mina tankar vandra åt något annat håll. Kanske, kanske att det funkar om det är en riktigt spännande bok? En deckare borde ju vara lösningen på problemet. Jag kan ju testa i alla fall. Funkar det inte får jag låna boken i stället.

Och så ska jag faktiskt åka och säga upp mitt gymkort också. Deras höstschema är så himla dåligt – det passar inte mina tider eller önskningar alls. Efter att ha lusläst Charlotte Perrellis nya bok i går (återkommer med recension när jag testat lite av övningarna också) kan jag återigen konstatera att det där med hemmaträning nog faktiskt är roligare ändå. Jag har tillbringat så mycket tid och så många år på gym (både som instruktör och som kund) så att träna hemma känns nästan som en befrielse. Jag kör mycket hellre ute i trädgården med mina kettlebells än tar bilen in till stan för att träna på gymmet. Jag kommer att sakna Body Balance dock, men jag kan ju alltid köpa ett tio-kort och träna det vid enstaka tillfällen i stället.

Ja, och så ska jag så klart testa lite övningar från Perrelli-boken i dag! Det var mina lördagsplaner det. Återkommer senare med biblioteksfynden!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s