Bokbloggsjerka – om veckans böcker

Veckans bokbloggsjerka har ett enkelt tema. Vi ska nämligen berätta om den här veckans böcker. Böcker som vi har fått, lånat, köpt etc. under den här veckan. Och för mig är det extremt enkelt då det bara har kommit in en enda ny bok i hemmet under veckan. Eller egentligen är det tre, men två av dem lånade jag till sambon så de blir diskvalificerade direkt.

Boken som kom hem till mig den här veckan, i dag för att vara mer exakt, är Janusstenen av Elly Griffiths. Jag som vanligtvis inte läser deckare lockades att läsa hennes första del Flickan under jorden eftersom en arkeolog har en av huvudrollerna. Då jag faktiskt är utbildad till arkeolog och osteolog blev jag så klart nyfiken. Och jag gillar’t! Så pass mycket att jag reserverade del två i serien, och det var alltså den delen som hade kommit nu.

En ovanlig bokvecka då det bara har kommit in en enda bok – men å andra sidan är det kanske bara positivt eftersom jag har en hel del stora höga olästa böcker lite här och var här hemma. Och jag tror nog att de högarna kommer att växa i och med nästa veckas Bokmässa…

13 tankar på “Bokbloggsjerka – om veckans böcker

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s