Bonniers stora bok om digitalfoto av Tom Ang

Det här är en riktigt mastig bok, och det är inte så konstigt med tanke på hur mycket information den rymmer. Det finns egentligen allt man kan tänkas behöva. Allt från tips på hur foton blir bättre, till redigering, till teknisk utrustning. Allt ryms i en enda bok och den beskrivs som den enda bok man behöver och att den håller i många år framöver.

Till skillnad från den här boken är den här torrare och mer som ett uppslagsverk än inspirationskälla. För min del väckte den kanske ingen direkt inspiration att gå ut och fota, men jag fick i stället hjälp med många funderingar över varför vissa foton har blivit på ett visst sätt. Hjälp med hur man ska göra för att undvika vissa problem, och hjälp med hur man kan redigera foton så att de blir bättre. Praktisk information som är till hjälp.

Det här är inte den främsta fotoboken jag skulle rekommendera, och det är inte heller en bok jag känner att jag måste ha hemma. Då rekommenderar jag hellre att skaffa den här boken eller de andra i samma serie.

Läs mer om boken här.

1 tanke på “Bonniers stora bok om digitalfoto av Tom Ang

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s