Bokbloggsjerka – om att läsa facklitteratur

För den här veckans fråga i Bokbloggsjerkan ska vi svara på om vi läser facklitteratur ibland. Och mitt svar blir ett ja, för jag läser en hel del facklitteratur i ett och samma ämne – träning och hälsa.

Jag älskar att läsa böcker om träning och hälsa – för att inspireras, få tips och idéer och ny kunskap. Jag jobbade tidigare på gym under många år, både som instruktör och i receptionen. Numera är det ett intresse som jag har enbart för min egen skull. Jag tränar för mig själv, med mig själv, här hemma – och jag njuter massor av det. Intresset är lika starkt, om inte starkare. Jag vill hela tiden lära mig mer. Nya övningar i träningen, nya idéer och tankar om hur det är bäst att äta, hur man ska/bör göra si eller så. Jag slukar allt jag kommer över, läser, njuter, reflekterar och tar till mig det jag vill använda i min vardag. Ibland mycket och ibland ingenting.

Därför har jag också en helt egen kategori för de här böckerna här på bloggen. Under träning och wellness hittar ni recensioner av böcker jag har läst i ämnet. Och fler kommer det att bli.

Annonser

4 tankar om “Bokbloggsjerka – om att läsa facklitteratur

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s