Att läsa en smått fantastisk bok

Ja, vad annat kan jag säga? Jag sträckläste Niceville och ju närmare slutet jag kom, desto fortare läste jag – hur skulle det egentligen sluta? Galet spännande, intressant och bara så himla bra helt enkelt. Jag är imponerad. Och lite arg på mig själv som har låtit boken ligga och vänta så länge här hemma.

Nu har jag även reserverat filmatiseringen med samma namn. Ser fram emot att se karaktärerna få ansikten och se om de stämmer överens med min egen bild.

Alltså, vilken bok. Har ni läst? Annars – läs!

11 tankar på “Att läsa en smått fantastisk bok

  1. Den är galet bra! Läste den någon gång i våras tror jag och kunde knappt lägga den ifrån mig! Har också tänkt se filmen, men har inte blivit av än, boken är så fantastisk så det gör ändå inte så mycket 🙂

  2. Oj, jag var inte alls lika impad som du. Visst boken var helt okej, men ganska seg i mitten. Hade inte gjort mig så mycket om hon hade kortat ner den med cirka hundra sidor. Ursäkta om jag svär i kyrkan, men jag blev som sagt lite besviken på att den inte var så bra som alla sagt.

    • Men visst är det kul att man kan tycka så olika? Jag upplevde aldrig att den var seg. Jag har hört så mycket bra om den innan jag läste, men varje gång jag höll i den och läste baksidan tvekade jag och tyckte att den lät tråkig. Enda anledningen att jag läste den var för att så många lovordat och jag ville veta om den var så bra som alla så. Och det visade sig att jag tyckte det.

      Jag tyckte ju inte om ”Jellicoe Road” som alla hyllar så. Smaken är som baken!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s