Skulle vilja läsa just nu

Nu har jag läst så många mörka böcker i rad att jag behöver något mer upplyftande. Efter Hungerspelens två sista delar, Läckberg och så French nu senast är min kvot fylld med otäckheter. Nu hade jag behövt kärlek och skratt och feel good på hög nivå. Men, det är lite tomt med just sådant i min bokhylla. Och – planen är att INTE låna böcker på bibblan på ett tag. Nope, nu måste jag börja bearbeta den där icke-ännu-läst-högen som egentligen inte alls är en hög utan snarare tre överfulla flyttkartonger.

Fast jag fuskar lite… Jag har inte köpt böcker på evigheter, (Bokmässan räknas inte, det vet ju alla) men NU helt plötsligt har jag beställt hem både den och den andra boken. Det kommer bokpaket allt som oftast just nu och det är ju trevligt, men som sagt – det var ju det där med att läsa alla dessa stackars hyllvärmare först.

Men visst är det konstigt att jag inte har en enda bok som passar just nu? Jag måste nog beställa hem fler böcker, eller vad tror ni?

2 tankar på “Skulle vilja läsa just nu

    • Och det är ju så skumt. Man kan ha en hel bokhylla proppfull med olästa böcker som man ju någon gång har köpt för att man vill läsa dem – och så ändå. Man hittar inget att läsa! 🙂

      Men som sagt, fler böcker åt folket! 😉

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s