Läslov

Nu har jag formellt tagit lov. Sportlov kallas det enligt vissa, men jag väljer att kalla det läslov. En vecka framför mig med förhoppningsvis en massa läsning, sena kvällar med en bok som enda sällskap när mannen och dottern sover. Det kan jag nog stå ut med.

Med tanke på att snön bara yr utanför fönstret, har gjort så några dagar och ska fortsätta att göra det – lär sporten i mitt lov endast bestå i träning inomhus på gym. Enough with the snow, tycker jag. Å andra sidan ger det ju en alldeles utmärkt ursäkt till att dra filten över sig och spendera dagen med en bok.

Och så ska jag ta tag i det där med att skriva recensioner. Det ligger några och väntar om man säger så…

6 tankar på “Läslov

  1. Hoppas du får ett skönt lov. Vi har inte lov förrän vecka 8. Jag har ju inget lov men några extra dagar ledigt ska jag försöka få.

    Jag borde också ta tag i de där recensionerna som släpar efter.

    • Även om man inte får en hel vecka kan det vara skönt med i alla fall några dagar. Plus att när alla elever är borta blir skolan väldigt, väldigt tyst. Och tom.

      Recensioner har en förmåga att föröka sig.

  2. Hoppas du får ett skönt läslov. Jag får hålla ut en vecka till, sedan har vi sportlov och då ska jag läsa. Det är en härlig känsla när familjen ligger och sover och man själv sitter uppe och bara läser och vet att ingen väckarklocka ringer på flera dagar.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s