Nykomlingar

Åh, vilken lycka för en boknörd! Att få ett sms att ännu ett paket finns att hämta. Och det visade sig vara ett riktigt stort sådant… Det blev lite tungt att bära hem trots att vi bor nästan granne med affären. Men vem klagar? Åh nej. Tungt = många böcker = massa bra läsning framöver. Kolla bara vad som fanns i paketet:

DSC_2488kop

Äntligen i min ägo – Charlotte Perrellis Kan jag kan du, min absoluta bokälskling bland träningsböcker. Och så nykomlingen Dolph Lundgrens Fit forever. Ja, ny för mig alltså.

DSC_2490kop

Jonathan Safran Foers Äta djur var ett spontanköp som jag aldrig ens hört talas om. Ett ämne som intresserar mig starkt, så den fick flytta hem hit. Godnatt, finaste av Dorothy Koomson som jag läst en bok av innan. Och så favoriten Jodi Picoults Jacobs värld som verkar mycket intressant.

DSC_2496kop

Tomas Tranströmer har jag läst ytterst lite av, och det vill jag ändra på. Sonya Hartnett har jag aldrig läst något av tidigare, men flera gånger varit nyfiken på att göra det.

Förutom dessa fanns ytterligare tre böcker i paketet, varav en var till Mini. De andra två får ett helt eget inlägg i morgon i stället för de hade så fina omslag.

Och när jag lade ihop alla rea-böckerna från både Adlibris och Bokus ser högen ut så här:

DSC_2498kop

Minis böcker finns dock inte med i den här högen. De här är mina, bara mina.

Jag har nog säkrat läsningen för ett bra tag framöver. Som om jag inte redan hade en massa olästa böcker i mina hyllor här hemma… Hur som helst är jag mycket, mycket glad över mina nya, fina böcker och de har redan placerats in i hyllan på rätt plats. En bok har dessutom redan blivit läst.

Nu funderar jag på att göra mars månad till tema Bokrea, för att verkligen sätta tänderna i den här boktraven. Dessutom är det så himla många intressanta böcker som jag känner för att läsa omedelbums, så det är bara att sätta igång liksom.

Annonser

6 thoughts on “Nykomlingar

    • Jag vet… Men till mitt försvar vill jag säga att jag knappt köpt en enda bok under de senaste två åren, så mitt bokköpsbehov var rätt stort nu. 😀

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s