En helg i skrivandets tecken

När ni läser det här sitter jag i en bil på väg upp till Stockholm för att gå en skrivarkurs för Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck. Det ska bli superkul, så klart. Men också lika delar nervöst och läskigt. Jag har inte skrivit på det sättet på evigheter, och jag är rädd för att inte kunna komma på något att skriva om. Att sitta där och höra alla pennor raspa fram över sidorna, alla utom min egen. Pust. Måtte mina hjärnceller vara på min sida i helgen… och framför allt – måtte min fantasi vara med mig.

Förutom att gå skrivarkurs ser jag fram emot att sova på hotell, äta hotellfrukost, kanske hinna se åtminstone en liten del av Stockholm samt få umgås med min fina lilla familj.

Och så klart kommer det att finnas läsning härinne trots min resa. Jag har förberett några inlägg till er. Kanske, kanske kommer jag också att uppdatera live under helgen.

Ha en fin helg!

4 tankar på “En helg i skrivandets tecken

  1. Vad härligt det låter med skrivarkurs och att få ägna sig helt åt att skriva. Jag har också en längtan efter att skriva, men det blir liksom aldrig av. Men en helgkurs kanske vore ett sätt att få igång kreativiteten!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s