Knip för bättre hälsa av Karin Björkegren Jones

knipDen här boken är egentligen precis lika mycket till för alla kvinnor, oavsett om man har fött barn eller inte. Ändå vet jag inte om jag hade läst den/tyckt mig behöva den om jag inte varit gravid någon gång. För alla som har fött barn vet hur man får höra att man ska knipträna efter förlossningen, eller hur? På min egen efterkontroll fick jag höra att det var för den äldre Malins skull jag skulle göra det, alltså i förebyggande syfte.

Men efter att ha läst den här boken inser jag att det handlar om mer än så. Dessutom spelar det ingen roll om man har varit gravid eller inte – det är lika viktigt ändå. Det handlar om att lära sig knipa rätt och på köpet få en stoltare hållning, bättre sexliv och en plattare mage. Och det kan väl alla skriva under på att man vill ha?

I boken har hon intervjuat kvinnor som är experter inom området, och alla ger sina tips och övningar om hur man lär sig att hitta knipet, övningar för bättre hållning och starkare rygg. Det är en massa intressant läsning, varvat med tydliga bilder och instruktioner på olika övningar.

Rekommenderas till alla kvinnor. Läs, testa övningarna och stärk din kropp.

Läs mer om boken här.

2 tankar på “Knip för bättre hälsa av Karin Björkegren Jones

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s