Nytt från bibblan

I dag skulle jag till bibblan och hämta två böcker till sambon som jag hade beställt. Jodå, jag är hans bookfeeder. Så länge han har böcker att läsa kan ju även jag läsa ostört. Smart va?

hejahejaSom sagt, jag skulle hämta två böcker till honom. Inte låna något själv. Men på min lilla bibbla finns ett bord där alla nyheter/mest intressanta böcker finns uppställda, och det står precis i blickfånget när man kommer in. Jag slängde bara en snabb blick däråt och fastnade direkt för Heja, heja! av Martina Haag. En bok jag egentligen inte alls tänkt läsa (vet inte varför jag inbillat mig att jag inte vill det), men den ropade på mig så det var bara att grabba tag i den och ta med den hem.

Så nu ligger den här hemma i jättehögen av olästa böcker, och den verkar både kort och lockande så den blir nog prio när jag väl läst ut de andra jag håller på med. Jag har lite för många böcker på gång nu, och det blir alltför ryckig och ofokuserad läsning därmed. Jag längtar efter långläsning och sträckläsning. Tror den här får hinnas med emellan de där andra.

Annonser

6 thoughts on “Nytt från bibblan

    • När jag bläddrade lite snabbt i den fick jag intrycket att den skulle vara rätt lättläst och gå fort. Jag hoppas även på lite pepp för löpning är verkligen inte min grej. Styrketräning – yes, men att springa – nja… 🙂

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s