Ruskigt otäck

Kom ska vi tycka om varandraI går kväll läste jag färdigt Hans Koppels Kom ska vi tycka om varandra. Den har beskrivits som otäck och kuslig, men jag tyckte inte att den var så himla hemsk till en början. Men… Den blir det. Riktigt otäck och hemsk och bara så där uuusch. Jag ska skriva mer ingående om boken senare, men jag konstaterar att den där Hans Koppel levererar återigen. Fjärde boken av honom, och alla har varit riktigt bra läsning.

Det är tur att jag läste den som e-bok där jag aldrig såg omslaget, för jag hade nog aldrig vågat läsa den om jag sett den som fysisk bok.

Och som jag skrev i går – om det är någon som funderar på att vara otrogen kan man ju läsa den här boken först. Då lär man inse att nej, jag skippar det där.

10 thoughts on “Ruskigt otäck

    • Den är superbra, men jag hade förmodligen inte läst den om jag sett omslaget. Det är så himla otäckt och för en fegis som jag är det lite too much. 🙂

  1. Jag tänkte först prova att läsa hans Kommer aldrig mer igen, som jag redan har hemma. Sedan får vi se om det blir fler, men det låter ju väldigt lovande.

    • Hans första tre är ju inga spännande böcker, snarare satir, men jag gillade dem starkt. Nu har jag klickat hem Kommer aldrig mer igen, så den får bli läst väldigt snart.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s