Välkommen du engelska månad!

Maj månad här och så också Engelska månaden här hos mig! Yay! Den här månaden blir fokus på att läsa på engelska, för att helt enkelt ge mig en själv en välbehövlig spark i baken. 5 böcker ska det bli, minst.

Och faktiskt, precis som jag trodde, inledde jag projektet redan i går kväll. En liten smygstart så där. När jag väl hade valt första boken kändes det som att jag liksom ville sätta igång med en gång. Och valet föll på boken längst upp till höger: We bought a zoo av Benjamin Mee. En bok som jag såg filmatiseringen av för inte så länge sedan, och som jag gärna vill veta mer om. En bok som bygger på en verklig händelse, helt och hållet eller bara delvis – det vet jag inte än. Redan i inledningen inser jag att det kommer att skilja sig en del mellan bok och film, och till vems fördel återstår att se.

20130426-141455.jpg

Och jag vet att jag sa att april var en skruttig läsmånad, men när jag räknade visade det sig att jag ändå läst 8 böcker. Det är ju faktiskt inte jätteilla pinkat, men det var nog det där med de halvlästa böckerna som förstörde känslan. Dessutom skulle fokus ha legat på tränings- och hälsoböcker under april, men nja. Det blev väl 2 eller så. Inte ok, inte ok. April har känts splittrad och långsam vad gäller läsningen, och därför har jag stora förhoppningar inför maj.

Så, välkommen du sköna Maj! Nu ska här läsas på engelska!

6 tankar på “Välkommen du engelska månad!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s