Fira med Maria Montazami av Maria Montazami

FiramedDet är väl få som inte vet vem Maria Montazami är, och det verkar som om hon är väldigt omtyckt av de flesta. Själv tycker jag att hon verkar vara en så positiv person, som är mån om nära och kära och som alltid bjuder på sig själv. Hennes förra bok Välkommen hem till Maria Montazami var därför en självklarhet för mig att läsa. Det var en bok att inspireras av, och med många smarriga recept.

Även i den här boken är det Ulf Elfving som står för texten och Roland Persson för de helt underbara fotona. Den här boken är ännu mer en njutning för ögat än den förra. Särskilt för mig som älskar att fota blir det en inspiration och pepp. Och recepten är precis som i förra boken enkla att göra och det mesta ser supersmarrigt. Jag kommer absolut att testa att göra flera av dem

Precis som titeln antyder handlar det om att fira. Vi får följa med familjen Montazami under ett år och de högtider som man firar, t.ex. Alla Hjärtans Dag, Thanksgiving, Midsommar o.s.v. Men precis som Maria också själv säger; ”Vi firar allt som går att fira!”. Det behöver inte alltid finnas någon stor anledning, mer än att kanske något av barnen har fått bra resultat i skolan. Det gäller att sätta guldkant på vardagen och skapa härliga stunder tillsammans för hela familjen. Och den tanken gillar jag.

Den här boken andas vardagslyx, inspiration och njutning. En bok att bläddra i och njuta av, att testa recept från. Jag vet inte om man måste vara ett Montazami-fans för att uppskatta boken. Kanske är det så. I vilket fall som helst är det en vacker bok som jag vill rekommendera vidare.

Läs mer om boken här.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s