Det här med att slalomläsa


Oktober som var så bra, så bra. Jag läste bok efter bok och allt flöt på. Så kom november och den stora slalomläsningen började. Några sidor här och några sidor där. Egentligen har det inte varit något fel alls på böckerna jag har påbörjat, men jag har liksom inte riktigt fastnat för någon. 

Men nu i helgen ska jag organisera min läsning. En bok i taget. Ordning och reda. Först ut blir Fredrik Backmans Björnstad som jag pausade för en månad sedan. 

Annonser

6 thoughts on “Det här med att slalomläsa

  1. Ja, jag håller med om att det kan kännas segt att börja läsa en bok och inte fastna för den och hoppa vidare till nästa och nästa med samma resultat. Just nu är det inte så för mig som tur är utan jag håller istället på med flera böcker samtidigt. Ibland blir det nämligen så för mig när boken (”huvudboken”) jag håller på med inte går att läsa under alla förhållanden. Typ kräver mer koncentration och en tyst omgivning.

    • Jag brukar ha en faktabok och skönlitterär igång samtidigt, och ibland även en bussbok. Då brukar det funka att slalomläsa. Men nu… den här månaden har varit konstig.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s