Nytt från bibblan


Jag fick med mig 3 nya böcker till semesterläsningen. Plus att jag ju har en stor hög hemma redan, så nu blir det en härlig lässommar som väntar mig. 

Jag hade helt missat att Sofia Nordin äntligen kommit ut med en ny del i sin serie. Tack vare Instagram fick jag syn på fjärde delen och jag ser mycket fram emot att få läsa fortsättningen. Serien utspelar sig i ett Sverige i förfall då de allra flesta människor dött i en mystisk feber. För att inte avslöja för mycket – i första delen får vi följa en tonårstjej som lämnar sin döda familj och ger sig ut i världen för att helt enkelt överleva. En mycket bra serie som riktar sig till tonåringar och äldre. Som jag. 🙂 

Italienska nätter är en av 12 nomineradd till Årets bok. Jag tänker inte läsa alla nominerade, men hittills har jag prickat av fyra från listan och några till ska det bli. 

Som om du inte fanns är en sådan där bok som dök upp med positiva omdömen och som legat som print screen i min mobil. Till nu. Har höga förväntningar på den. 

Nu är det bara semester som saknas, sedan är det bara att sätta igång med läsandet. Det sägs att det ska bli regn i midsommar och det gör mig inget för då kan jag ligga inne i soffan och läsa. Jag har varit ute och rest så mycket de senaste två veckorna så soffhäng och mys med familjen är vad som står högst på min lista just nu. 

2 tankar på “Nytt från bibblan

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s