Som om du inte fanns av Kate Eberlen


Den här boken hade jag höga förväntningar på eftersom den lät så mysig enligt baksidetexten. Tyvärr levde den inte upp till mina förväntningar. De första 200 sidorna var sega, sedan blev den faktiskt lite underhållande, men slutet gillade jag inte alls.

Vi får följa Tess och Gus som i början av boken träffas helt kort. Sedan lever de sina olika liv i många år, och ja, lite intressant är det allt där ett tag. Enligt baksidetexten korsas deras vägar flera gånger men det där är så diffust och jag förstår inte ens alla gånger att det är det som händer. Det är inget som är drivande i boken. Men i slutet möts de på riktigt igen och ni kan ju lista ut vad som händer. För min del blir slutet för smörigt och alldeles för mycket. 

Så nja, den här boken var inget för mig. En ok och smått underhållande bok, men jag känner mig ändå lite lurad efter baksidetexten. Jag hade nog förväntat mig lite mer av En dag-temat. Jag hittar inte riktigt orden för att beskriva känslan kring den här boken. Jag har sett den hyllas på så många håll och jag var väldigt förväntansfull inför läsningen. Kanske var det så att förväntningarna var för höga, att den inte kunde leva upp till mina förhoppningar. 

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s