Du glädjerika sköna av Sara H. Olsson


Den här boken har stått på min läslista länge och när jag var på Bokmässan passade jag på att köpa och få den signerad. Och den var precis sådär underhållande och skön läsning som jag hoppats och trott.

I boken möter vi Nina som lever ett lyxigt liv och på ytan verkar ha allt. Hon kan dock inte låta bli att vara otrogen. Men så tvingas hon fly tillbaka till småstaden där hon växte upp och flyttar tillfälligt in i ett litet hus där Johanna blir hennes granne. Johanna bor ensam och är livrädd för att få en barnfamilj som granne. Hon har precis inlett ett ”förhållande” med en väldigt ung kille och drar sig för att inleda något seriöst. De båda blir vänner och kan stötta varandra när livet är tufft.

Jag tycker det är väldigt skönt att läsa svensk feel good. Det är så lätt att relatera till eftersom man kan känna igen så mycket och det gör att läsningen flyter så lätt. Det här är underhållande, skön och lättsam läsning. Egentligen känns den här boken som en perfekt semesterbok i hängmattan, men den funkade lika bra i läsfåtöljen med höstliga vindar utanför fönstret. Ibland kan feel good bli lite för sött för min smak, men den här kändes sexigare, roligare och smartare. Rekommenderas! 

4 tankar på “Du glädjerika sköna av Sara H. Olsson

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s