Årets läsning i bilder

En samling av alla lästa böcker under 2017.

Det blev 71 st totalt, blandat skönlitteratur och fakta. Maj blev bästa läsmånad med 12 lästa böcker och februari den sämsta med en endaste bok. Den månaden plöjde jag serien The Good Wife och det tog bort all lästid.

Jag räknar bara med min egen läsning, inte det jag läser för barnen. Jag har sett på Instagram att det där är lite olika – en del räknar med precis allt. Egentligen försöker jag att inte tänka så mycket i siffror. Jag läser när jag kan och har lust men EN bok varje månad känns i alla fall som ett minimum. För min del är det lite så att ju mer jag läser desto roligare är det och då läser jag ännu mer, som en positiv spiral. Och sedan är det ju så himla lätt att bli sittande med ipaden när barnen somnat, i stället för att läsa… Där får jag ibland aktivt säga till mig själv att läsa en bok i stället.

Annonser

7 tankar om “Årets läsning i bilder

    • Ja, den där tekniken är förrädiskt lockande ibland. 😊 Brukar ibland lägga pad och mobil i köket om kvällarna för att de ska vara utom räckhåll.

  1. Jag har inte tänkt på det tidigare, men det är på samma sätt för mig, att ju mer jag läser desto mer vill jag läsa 🙂 Men förra året gick till överdrift för mig. Jag läste 97 böcker, vilket inte alls är orimligt om man ser till andra som bokbloggar, men för mig var det alldeles för mycket, väldigt mycket annat fick stå tillbaka. I år skall jag försöka få någon sorts balans mellan alla aktiviteter 😉

    • Ibland kan jag bli stressad och omedvetet börja tävla med andra bokbloggare. Det året jag läste 103 böcker blev lite väl mycket. Tror att 70-80 böcker är lagom för att även hinna med allt annat jag vill göra som att träna, promenera och umgås med familj och vänner. 😊 Läsning ska ju vara njutning.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s