Mina hemligheter av Sophie Kinsella

Jag har legat hemma sjuk och då är det ju lättläst och lättsmält som gäller, vilket jag hoppades den här boken skulle vara.

När Emma flyger hem från en misslyckad jobbresa råkar flyget på hemsk turbulens och eftersom Emma tror de ska dö börjar hon rabbla upp hela sitt liv för mannen i stolen bredvid. Alla de där små och stora pinsamheterna bara flyger ur henne. Dagen efter kommer hon till jobbet och får veta att företagets grundare är på besök – och ja, självklart visar det sig vara samma man som nu vet om alla hennes pinsamma hemligheter.

Först tycker jag att Emma är otroligt barnslig och jobbig, men efter lite mer läsande tycker jag att hon är ganska rolig att hänga med. Självklart fattar man direkt att hon och Jack kommer att bli ett par, men det gör inget. Det här är perfekt sjuk-läsning. Det är lättläst, mysigt och småroligt. Jag gillar att hänga med Emma, hennes kompisar och hennes kollegor.

Jag vet inte om jag läst något av Kinsella tidigare, men eftersom jag köpte en hel hög av hennes böcker på bokmässan kommer det definitivt bli mer läst av henne. Och framför allt känns det skönt att äntligen ha läst en hel bok igen. Det är precis vad min lässvacka behöver.

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s