Sanningens ögonblick av Kristin Hannah

Kristin Hannah har alltid varit en favorit och på bokmässan köpte jag 3 storpockets av henne. De har alla varit utgivna tidigare och har nu tryckts upp på nytt.

Den här lockade mest eftersom den utspelar sig på en riktig amerikansk hästgård. Systrarna Winona, Aurora och Vivi Ann växer upp där tillsammans med sin kärve far efter att modern gått bort. Vivi Ann är yngst och den enda som har hästarna i blodet även om alla hjälper till att hålla den stora gården vid liv. När de anställer Dallas som gårdskarl ställs deras systerskap på prov. Vivi Ann och han inleder en relation som leder till mycket tårar, osämja och dramatik.

Den här boken är en riktigt dramatisk bok och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka i slutet. I början tyckte jag att den var lite töntig och retade mig på de förlegade könsrollerna. Men så småningom växte berättelsen fram och tog en väldigt dramatisk vändning och jag blev helt fast. Jag är glad att jag läste hela boken i ett svep för jag behövde verkligen få veta slutet och få svar.

Det här är inte Hannahs bästa bok men jag gillar den. Det är perfekt underhållning och precis den typ av bok jag behövde nu hemma i sjukstugan. Rekommenderas om man gillar familjerelationer, passion, avundsjuka, starka känslor och drama. Och vem gör inte det?

Annons

2 tankar på “Sanningens ögonblick av Kristin Hannah

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s