Vägen till Sugar Maple Inn av Louise Miller

Jag ville läsa den här boken redan första gången jag såg den, men det var inte förrän på bokmässan som jag äntligen köpte den. Och först nu har jag läst den. Äntligen!

Olivia jobbar som konditor i Boston men när hon råkar sätta eld på ett festställe med sin efterrätt, flyr hon till sin vän Hannah i Vermont. Där blir hon kvar, och får jobb på Sugar Maple Inn. Ägaren Margaret är en bister dam som är svår att lära känna, men Olivia trivs tills sin förvåning med sitt nya liv. När hon lär känna Martin, som är son till Margarets bästa väninna, blir hon snart en del av hans stora varma familj. Olivia växte upp med bara sin pappa och att vara del av en stor familj känns annorlunda men härligt. Men så småningom händer något som gör att hennes flyktbeteende kickar in igen.

Den här boken är SÅ mysig! Den är charmig, varm, underhållande och får en att slå igen sista sidan med ett stort leende. Alla karaktärer känns som ens kompisar och vid flera tillfällen önskar jag att jag kunde hoppa in i boken och få sitta med och provsmaka alla de fantastiska pajer och godsaker som Olivia bakar. My god så gott allt låter.

Om man gillar feel good är den här boken ett måste att läsa. Rekommenderas verkligen!

Annons

4 tankar på “Vägen till Sugar Maple Inn av Louise Miller

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s