Omstart – för en starkare, renare och friskare kropp av Karin Björkegren Jones

Den här boken har jag läst i lite då och då, eftersom det är en bok som är svår att ta till sig om man sträckläser. Det är mycket fakta att ta in och fundera över och det är ett ämne som är helt nytt för mig. Jag kan inte säga att jag visste mycket om lymfsystemet innan, men nu känner jag mig väl påläst i ämnet.

Just nu ligger stort fokus på att god tarmhälsa är viktig för bra hälsa, men Karin Björkegren Jones menar att lymfsystemet kommer bli nästa stora fokus. Och efter att ha läst den här boken är jag beredd att hålla med.

Jag gillar den här boken och tycker att det är väldigt intressant och informativ läsning. Hon tar upp flera olika metoder hon har testat, där t.ex. yoga, andningsövningar och massage ingår. Jag blir framför allt nyfiken på att testa massagen hon skriver om och som hon också har utbildat sig i.

Det finns mycket man kan testa att göra själv och i slutet finns också recept att testa. Det finns yogaövningar, andningsövningar, tips på oljor m.m. Det är en bok med många praktiska tips att ta till sig. Helt klart en läsvärd och bra bok som jag varmt kan rekommendera.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s