Allt du önskar av Kristin Emilsson

Så var tredje delen om Amanda och Erik avslutad och jag måste säga att den här boken knöt ihop berättelsen på ett fint sätt. Jag var lite orolig för Erik där ett tag, men det ordnade sig mot slutet.

I den här delen får vi möta Amanda och Erik när skilsmässan gått igenom och de har gått vidare i livet, mer eller mindre i alla fall. Amanda har flyttat in med Nils hos Simon medan Erik inte ens har orkat plocka upp flyttkartongerna än. Han träffar fel kvinnor, har det tufft med jobb och är allmänt nere.

Den här boken är mycket mer dyster och deppig än de tidigare, men det beror mycket på de livsfrågor som både Amanda och Erik brottas med. Det är inte så enkelt att skiljas och bryta upp. Det tar tid att få ihop ett nytt fungerande liv och att trivas med sig själv och sina känslor. Mot slutet blir det mycket ”yolo”, och Amanda sammanfattar bra vad livet egentligen borde gå ut på.

Om man gillar samtidsromaner om relationer och vardag får man inte missa den här serien! En mycket välskriven och underhållande trilogi med en väldigt fin berättarton, bra flyt och trovärdiga dialoger. Det känns nästan som att läsa om en vän. Det känns så verkligt och på riktigt.

Rekommenderas verkligen!

Recex från Lind & co.

1 tanke på “Allt du önskar av Kristin Emilsson

  1. Pingback: “En mycket välskriven och underhållande trilogi” | KRISTIN EMILSSON

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s